Coaching

 

De kracht van Praktijk Levenswijze is de combinatie van de verschillende begeleidingsvormen. Afhankelijk van uw vraag kiest Praktijk Levenswijze samen met u welke begeleidingsvorm op dat moment voor u het best passend is. Het is ook mogelijk om alleen voor inzichtgevende gesprekken te kiezen of voor coaching met de Verbeeldings Toolkit.

Lies Kerkstra, van huis uit maatschappelijk werker, begeleidt mensen met vragen die voortkomen uit de verkregen inzichten vanuit de reflexzonetherapie, de Aura-Soma kleurenkeuze of vragen voortkomend uit knelpunten in het dagelijkse leven.
In haar manier van werken weet zij combinaties te leggen tussen de verschillende opleidingen en trainingen die zij door de jaren heen heeft gevolgd.

Met Praktijk Levenswijze heeft Lies Kerkstra zich gespecialiseerd in het werken met mensen en hun omgeving in de laatste levensfase (psycho-palliatieve hulpverlening).

Het is in deze laatste levensfase dat relaties, ervaringen en processen sterk worden uitvergroot en dat een goede afronding hiervan meer innerlijke rust kan geven. Naast inzichtgevende begeleiding, biedt Praktijk Levenswijze ook praktische ondersteuning aan in de thuissituatie.
De begeleiding vanuit Praktijk Levenswijze kan goed worden ingezet bij iemand die in de directe omgeving weinig familie of mantelzorg heeft en is ook geschikt als aanvulling op de reguliere zorg.

Om duidelijk te maken wat Praktijk Levenswijze voor u kan betekenen, zijn twee casussen verder uitgewerkt. Het voorbeeld van de alleenstaande Mevr. B beschrijft hoe Praktijk Levenswijze de ‘regierol’ op zich nam, zodat mevrouw toch thuis kon sterven. Het andere voorbeeld van Mevr. H laat zien hoe de co√∂rdinatie rondom de moeder gedeeld werd met de dochter, wat beiden een enorme verlichting gaf.

Elke vraag om begeleiding kan verschillend zijn. Daarom biedt Praktijk Levenswijze maatwerk dat zij zorgvuldig afstemt op uw situatie.

Praktijk Levenswijze is gevestigd in Badhoevedorp en goed bereikbaar vanuit Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, Lijnden, Haarlem, Heemstede, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Boesingheliede, Vijfhuizen en Rijsenhout. Een goede keus als het gaat om Voetreflexzonetherapie, Kleurenpunctuur, Quantum-Touch, Coaching, Holistisch – kijkend naar het geheel, imaginatie, visualisatie, ontspanning, bewustwording van lichaam en geest, inzichtgevend, betere ademhaling, contact maken met je lichaam en de pijn, stimuleren van het zelfhelend vermogen, bevorderen van het zelfvertrouwen, bewustwording van je eigen innerlijke kracht, schouderklachten, nekklachten, rugklachten, burn-out, stress, darmklachten, neuropathie in de voeten, hoofdpijn en verstopte neusbijholte en overgangsklachten.