Tarieven

 

Behandeling Voetreflexzonetherapie 60 min. € 62,00
Coachingsgesprek 90 min. € 85,00

Hierbij wordt gebruik gemaakt van

Quantum Touch, Imaginatie, Visualisatie

en of Kleurentherapie

 Quantum Touch op afstand  30 min.  € 40,00

 

Lies Kerkstra beschikt over het HBO diploma Medische Basiskennis/SNRO.

Behandelingen gaan volgens afspraak.
Bij een niet nagekomen afspraak of een afmelding binnen 24 uur, worden de kosten wel in rekening gebracht.

Begeleiding in de laatste levensfase is maatwerk dat zorgvuldig wordt afgestemd op uw situatie. Afhankelijk van uw behoefte en de vereiste intensiteit om hierin te voorzien, wordt een tarief met u afgesproken.

Lies Kerkstra staat ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ® en is lid van de Beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten).
Voetreflexzonetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed.
Informeer voor alle zekerheid bij uw eigen zorgverzekering.

Praktijk Levenswijze doet er alles aan om u op een goede en respectvolle manier te behandelen. Maar heeft u toch een klacht, lees dan verder bij “u heeft een klacht“.

Praktijk Levenswijze is gevestigd in Badhoevedorp en goed bereikbaar vanuit Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, Lijnden, Haarlem, Heemstede, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Boesingheliede, Vijfhuizen en Rijsenhout. Een goede keus als het gaat om Voetreflexzonetherapie, Kleurenpunctuur, Quantum-Touch, Coaching, Holistisch – kijkend naar het geheel, imaginatie, visualisatie, ontspanning, bewustwording van lichaam en geest, inzichtgevend, betere ademhaling, contact maken met je lichaam en de pijn, stimuleren van het zelfhelend vermogen, bevorderen van het zelfvertrouwen, bewustwording van je eigen innerlijke kracht, schouderklachten, nekklachten, rugklachten, burn-out, stress, darmklachten, neuropathie in de voeten, hoofdpijn en verstopte neusbijholte en overgangsklachten.